Vitis Whitening Tandpasta + Mondwater Pakket

€ 17,40
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Vitis voor witte tanden
Natuurlijk kun je, je tanden bleken om witte tanden te krijgen, maar witte tanden kun je ook krijgen door het gebruik van Vitis Whitening tandpasta en mondwater. Vitis maakt gebruik van nieuwe technologie om tanden en kiezen natuurlijk wit te maken en verkleuringen en aanslag te verwijderen. Zo krijg je op een veilige manier stralend witte tanden.

Meer informatie over Vitis Whitening Tandpasta + Mondwater 1 pakket
Vitis Whitening Tandpasta voor witte tanden
Mooie witte tanden, wie wil ze niet? Dit hoeft niet langer een droom te zijn want de Vitis Whitening hersteld het tandoppervlak en maakt deze weer natuurlijk wit. De tandpasta bevat nanodeeltjes die zich hechten aan het tandoppervlak.
De tandpasta bevat daarbij ook werkzame stoffen die aanslag en verkleuringen van o.a. roken, koffie, thee en kleurstoffen uit ons eten verwijderen.
Tanden en kiezen krijgen hun natuurlijke witheid en glans weer terug. Een groot bijkomend voordeel van deze technologie is dat er geen schurende bestanddelen in de tandpasta zitten en dat tegelijkertijd tandgevoeligheid wordt voorkomen.

Mondwater voor witter tandoppervlak
Herstelt onregelmatigheden op het tandoppervlak met hydroxyapatite nanoparticles waardoor het tandoppervlak witter wordt en meer gaat glanzen. Verwijdert aanslag en verkleuringen van het glazuur- en dentineoppervlak en voorkomt de vorming van nieuwe aanslag. Draagt bij aan het voorkomen van cariës en gaat tegelijkertijd tandgevoeligheid tegen.

Productinformatie over Vitis Whitening Tandpasta + Mondwater 1 pakket


Vitis Whitening tandpasta:

Unieke 5-voudige werking door nanotechnologie met hydroxyapatite :
- Anti-verkleuringen
- Herstellend en witmakend
- Anti-tandsteen
- Anticariës
- Polijstend zonder schuring
- Schuurt niet

Samenstelling:
Aqua, Glycerin, Sorbitol, Hydrated silica, PVP, Sodium lauryl sulfate, Titanium dioxide, Sodium monofluorophosphate, Pentasodium triphosphate, Perlite, Sodium hexametaphosphate, Xanthan gum, Xylitol, Tetrapotassium pyrophosphate, Hydroxapatite, Menthone glycerin acetal, Sodium saccharin, Sodium methylparaben, Potassium acesulfame, Aroma

Gebruik
2x daags poetsen met Vitis Whitening (in plaats van een normale tandpasta) gedurende een periode van minimaal 6 weken
De resultaten zijn zichtbaar vanaf 10 dagen gebruik en verbeteren verder tot 3 maanden gebruik bij het 2x daags poetsen
Continueer het poetsen met Vitis Whitening Tandpasta om de whitening effecten te maximaliseren en te behouden
Deze tandpasta kan permanent gebruikt worden

Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.


Vitis Whitening mondspoelmiddel:

ingrediënten:

Hydroxyapatite nanoparticles (0,00125%) Polyvinylpyrrolidone (PVP) Tekrakaliumpyrofosfaat Natriumtripolyfosfaat Natriumhexametafosfaat 225 ppm Natriummonofluorfosfaat (0,172%) pH waarde 6