Treets Hittepit Square cherry Inhoud: 1 Stuks

Adviesprijs€ 16,49
-15%
€ 13,99
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Kan zowel warm als koud gebruikt worden

Algemeen
Hittepit 100% Eco Vierkanten Kersenpitkussen is een 100% eco en bijzonder product doordat het zowel warm (in de magnetron), als koud (in de vriezer) gebruikt kan worden. Het heeft een isolerende werking die ervoor zorgt dat warmte gedurende lange tijd wordt vastgehouden en heel langzaam aan de omgeving wordt afgegeven. In tegenstelling tot de warmwaterkruik ontneemt Hittepit na afkoeling geen warmte aan het lichaam. Het kan bij diverse klachten gebruikt worden, waarbij warmte gewenst is bijv. bij spier- of buikpijn, rugklachten of menstruatiepijnen. Ook kan Hittepit ter ontspanning gebruikt worden bij bijvoorbeeld een stijve nek, bij hand- en voetmassage en daar waar de beweeglijkheid van de spieren gestimuleerd dient te worden. Daarnaast kunt u het Hittepit kussen ook als koude kompres gebruiken bij bijv. kneuzingen en verstuikingen om de zwelling te verminderen. Doe daarbij wel een plastic zak om het kussen, voordat u het in het vriesvak of de diepvriezer legt en laat het daarin enkele uren liggen voordat u het gebruikt.

Afmeting: 27 x 27 cm
Gewicht: 1200 gram

Hoe te gebruiken?
Het kussen dient in de magnetron te worden opgewarmd gedurende maximaal 2,5 minuut bij 700 W. Als uw magnetron een ander vermogen heeft, dient de verwarmingstijd als volgt te worden aangepast:
- 700 watt: maximaal 2.5 minuten;
- 800 watt: maximaal 2 minuten;
- 900 watt: maximaal 1.5 minuten;
- 1000 watt: maximaal 1 minuut.

12-stappenplan om uw Hittepit op de juiste wijze te gebruiken:
1. Zorg dat de magnetron schoon en vetvrij is alvorens u het kussen opwarmt.
2. Controleer het vermogen van de magnetron.
3. Pas de verwarmingstijd aan, aan het vermogen van de magnetron volgens de afgebeelde tabel (zie gebruiksaanwijzing).
4. Verwijder alle slopen of handdoeken die om het kussen zitten.
5. Bevochtig het kussen met water. Het kussen kan beter te vochtig dan te droog zijn!
6. Plaats het kussen op een bord in het midden van de magnetron. Zorg dat het kussen de kanten van de magnetron niet raakt en dat het draaiplateau niet wordt geblokkeerd.
7. Let er op dat de overige functies van de magnetron zijn uitgeschakeld, zoals de grill- of hetelucht functie.
8. Verwarm het kussen terwijl u in de buurt van de magnetron blijft en houd de verwarmingstijd in de gaten.
9. Keer het kussen halverwege de opwarmtijd om.
10. Controleer de temperatuur van het kussen voordat u deze gebruikt. Zowel bij opwarmen als bij koelen. Schud het kussen voor gebruik kort op.
11. Verwarm het kussen nooit direct opnieuw nadat het is opgewarmd.
12. Wacht minimaal twee uur voordat u het kussen opnieuw verwarmt en controleer daarbij of deze echt helemaal is afgekoeld.

Waarschuwingen
Niet gebruiken indien er symptomen van ontsteking zijn. Personen met diabetes, bloedsomloop-, sensorische, neurologische problemen of mensen met een gevoeligheid voor temperaturen dienen dit product niet te gebruiken. Dit product kan brandwonden veroorzaken. Vermijd langdurig direct contact met de huid. Oppassen bij het uit de magnetron nemen. Inhoud niet innemen. Niet oververhitten. Alleen voor gebruik in de magnetron.