Perskindol Thermo hot gel Inhoud: 100 Milliliter

€ 14,69
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Perskindol Thermo Hot gel - Medisch hulpmiddel

Perskindol Thermo Hot Gel, een in te wrijven product dat essentiële oliën bevat, heeft eerst een verkoelend effect en vervolgens een intensief verwarmend effect. Dit stimuleert de bloedsomloop, ontspant de spieren, verlicht pijn en bevordert het genezingsproces. Geschikt voor het verlichten van pijn en verlicht de spanning in het gebied van de rug, lumbale wervelkolom, nek en schouders. Het kan worden gebruikt als ondersteunende behandeling voor een acute stijve nek, sciatische pijn of spit en ook om te helpen bij het opwarmen van de spieren voorafgaand aan sportactiviteiten.

Toepassing
Geschikt voor het verlichten van pijn en verlicht de spanning in het gebied van de rug, lumbale wervelkolom, nek en schouders. Het kan worden gebruikt als ondersteunende behandeling voor een acute stijve nek, sciatische pijn of spit en ook om te helpen bij het opwarmen van de spieren voorafgaand aan sportactiviteiten.

Samenstelling
Isopropyl Alcohol
Water
Levomenthol
Gaultheriae essential oil
Aurantii Dulcis essential oil
Camphor
Limonis essential oil
Diethylene Glycol Monoethyl Ether
Vanillyl Butyl Ether
Hydroxypropyl Cellulose.

Gebruik
Wrijf meerdere keren per dag, indien nodig, op de pijnlijke delen van het lichaam.

Bewaaradvies
Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren bij een temperatuur beneden de 25°C .

Waarschuwing
Niet aanbrengen op open wonden of dicht bij de ogen. In geval van contact met de ogen, spoelen met overvloedige hoeveelheden water. Niet gebruiken met luchtdichte kompressen of verband.