Otrivin Neusspray Xylometazoline HCl 1mg/ml 10ml vanaf 12 jaar

Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Otrivin Neusspray Xylometazoline HCl 1mg/ml met een verzachtend effect zorgt voor een snelle en langdurige verlichting van neusverstopping, vermindert de zwelling van het slijmvlies in de neus.

Bevat ook vocht inbrengende stoffen ter verzachting van een droge en geïrriteerde neusholte.

Maakt de neus snel vrij en is tevens zacht voor het neusslijmvlies.


Samenstelling:
Otrivin Xylometazoline bevat het werkzame bestanddeel xylometazoline hydrochloride (1 mg/ml). Andere ingrediënten zijn dinatriumedetaat, benzalkoniumchloride, dinatriumfosfaat dodecahydraat, natriumwaterstoffosfaat monohydraat, natriumchloride, sorbitol 70%, methylhydroxypropylcellulose 4000 mPa.s en gezuiverd water.


Gebruik:
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: maximaal 3 keer daags 1 spray in elk neusgat.


Let op!

  • Raadpleeg de arts als de klachten aanhouden en bij zwangerschap en borstvoeding. Niet langdurig gebruiken. Oppassen bij hoge bloeddruk en bij de oogziekte glaucoom. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor bestanddelen.
  • Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
  • Niet bewaren boven de 25 graden Celsius.
  • Bewaren in de originele verpakking.
  • Langdurig of overmatig gebruik kan ‘rebound’ verstopping veroorzaken (rebound: het terugkeren van de verschijnselen van de aandoening in versterkte mate). Wanneer er na een week geen verbetering optreedt, neem dan contact op met uw arts.


Bij bodybeautycosmetics.nl kun je alles van Otrivin bestellen tegen lage prijzen.

Bestel online Otrivin Neusspray Xylometazoline HCl 1mg/ml 10ml voor 15:00 vandaag, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis, mits voorradig.