Kneipp Geurkaars good night

€ 8,99
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Kneipp Geurkaars good night

Heb je ’s avonds rust en ontspanning nodig voor een goede nachtrust? De rustgevende, warme houtachtige geur van de Kneipp® geurkaars Good Night Mood Alpenden - Amyris zorgt voor een ontspannen sfeer voor jouw avondritueel. Good night - Better morning. Deze geurkaars kan worden hergebruikt in op vele manieren. Kneipp® World of Fragrances zorgen voor de juiste sfeer in huis en creëren een rustgevende omgeving. Onze geurkaarsen kunnen de gewenste geur in een woonruimte creëren die past bij je stemming. Na gebruik kan de kaars met de decoratieve deksel weer aromadicht worden afgesloten. De kaars heeft ongeveer 20 branduren.Parfum: kalmerend, warm houtachtig.

Samenstelling
Kaarsvet

Gebruik
De kaars moet gedoofd worden voordat je naar bed gaat. Brandgevaar! Steek geen kaars aan als het glas beschadigd is. Laat de kaars niet helemaal opbranden om te voorkomen dat het glas barst.

Waarschuwingen
Bevat NOPYL ACETATE, GERANIOL, CITRONELLOL, LINALOOL.Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees aandachtig en volg alle instructies op. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen.Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar de regionale/nationale voorschriften en niet met het huisvuil.