Hemoclin Aambeien gel 45 ml

€ 18,29

Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

HemoClin is bedoeld voor de behandeling van inwendige aambeien, kloofjes en andere anale ongemakken. Het verlicht direct symptomen als gevoeligheid, jeuk, irritatie, branderigheid en gevoeligheid bij aambeien. De natuurlijke gel met de gepatenteerde Bioactieve Bacteriële Blokker neutraliseert schadelijke bacteriën en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces. En met de gebruiksvriendelijke applicator is de gel handig en hygiënisch aan te brengen.


- Aambeien behandeling (en inwendige aambeien), maar ook bij kloofjes en andere anale ongemakken.
- Verlicht - door de verkoelende werking - direct de bijbehorende symptomen als gevoeligheid, jeuk, irritatie, branderigheid en gevoeligheid
- Is eenvoudig en exact te doseren dmv applicator
- Effectief en hygiënisch aan te brengen dmv applicator
- Vooral geschikt voor inwendig gebruik (gebruik bij uitwendige aambeien de nieuwe HemoClin Spray)


Inwendige aambeien behandelen met een natuurlijke gel
De kleurloze gel bevat het gepatenteerde bioactieve 2QR-complex, de zogenaamde Bioactieve Bacteriële Blokker, afkomstig van de Aloe barbadensis plant. De blokker neutraliseert schadelijke bacteriën, verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces. HemoClin is 100% natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen, geurstoffen of stoffen van dierlijke herkomst.
Symptomen van inwendige aambeien? Hemoclin: makkelijk in gebruik


Voor de behandeling van inwendige aambeien is Hemoclin makkelijk in gebruik. Aanbrengen van de gel gaat handig en hygiënisch met de innovatieve applicator. Hiermee kan de gel direct op de gewenste plek worden aangebracht.
Maximale hygiëne in bewaren, doseren en aanbrengen bij inwendige aambeien


HemoClin heeft een gesloten bewaarsysteem, waardoor de gel in de spuitbus niet in contact staat met de applicator. Het is handig te doseren. Het binnen deel van de applicator wordt per behandeling gevuld met de juiste hoeveelheid gel, die pas tijdens het aanbrengen in contact komt met het beschermende buitendeel. Dit biedt maximale hygiëne in bewaren, doseren en aanbrengen.


Dit product is nu ook verkrijgbaar in een voordelige tube (met canule).


Let op!
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Niet langer dan 30 dagen in één behandelingsperiode gebruiken.


Samenstelling:
Aqua, aloë barbadensis gel, PEG-8, xanthan gum, betaïne, potassium phosphate, laureth-9, galactoarabinan polyglucoronic acid Crosspolymer 2QR, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, sodium hydroxide.


Dosering:
Voor de behandeling van aambeien en anale ongemakken (gevoeligheid, jeuk, irritatie, branderigheid): minimaal tweemaal per dag aanbrengen in en rondom de anus in ruime hoeveelheden gedurende een periode van twee weken of wanneer verlichting gewenst is. Regelmatiger aanbrengen verhoogt de werkzaamheid. Ter voorkoming van aambeien en anale kloofjes: aanbrengen in en rondom de anus voor en na iedere stoelgang.


* Medisch hulpmiddel.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.