Fran Wilson:

De prachtige make-up van Fran Wilson uit de USA, met nu als eerste de Metallic Twist lipsticks. De lipsticks blijven tot wel 6 uur zitten en geven na het aanbrengen een prachtig effect. De kleur van de stick verschilt met de kleur op de lippen, goud wordt bijvoorbeeld rood.

MoodMatcher

Verzorgende en hydraterende lipstick van Fran Wilson uit de USA! Vlekt niet, vervaagt niet en is "Kiss proof"! De lipstick bevat Aloë-Vera en Vitamine E. Match een kleur bij jouw stemming! De kleur past zich aan aan de temperatuur van de lippen. De MoodMatcher Lipstick blijft 12 uur zitten.

MoodGloss:

MOODgloss verandert de kleur op je lippen. De MOODgloss bevat Shea Butter, dat maakt je lippen zacht en glad. De gloss blijft 5 uur lang zitten en geeft een vervangend effect.

Draag het alleen of over jouw favoriete MOODmatcher lipstick voor een mooie glans. Door dat je eerst de lipstick aan brengt met daarover de gloss, krijg je een mooi glanzend effect. Je houdt dan ook 12 uur lang resultaat! Een mooie afwerking op je lippen!

Liquid Matte:

Ultra-comfortabele, lang houdende, vloeibare lipstick droogt mat op en geeft een intense kleur aan de lippen. Deze vloeibare lipstick is zoals iedere lipstick van Moodmatcher ‘smudgeproof’. Je kunt eten, drinken, en lachen zonder je lipstick te vervagen en de Liquid Matte Lipstick is waterproof!

Verrijkt met Arganolie en vitamine E voor ultiem comfort en hydratatie.

Moodmatcher