Kaé Cosmetique is een natuurlijke huid- en haarverzorgingslijn. Het is ontstaan door samenvoeging van luxe cosmetica uit Frankrijk en Oosterse kennis van schoonheid. Kaé (voorheen) Kaé-line creëerde de Argatherapie, een wereldwijd beautyconcept wat de aromatische krachten van de essentiële oliën verbind met de uitmuntende biologische kwaliteiten van de Marokkaanse Arganolie.

Kwaliteitsolie:

– Koude persing met een maalsteen.

– Niet geroosterd, niet geparfumeerd.

– Beste kwaliteit fruit.

– Olie geperst zonder water.

– Strikte kwaliteitscontrole.

– Biologische certificering.

Kaé Cosmetique voldoet aan de Cosmebio en Ecocert richtlijn, een cosmetica product kan alleen maar worden omschreven als natuurlijk indien het eindproduct voor 95% bestaat uit natuurlijke ingrediënten of ingrediënten van natuurlijke oorsprong. En kan alleen maar als biologisch worden omschreven als tenminste 10% van de ingrediënten afkomstig zijn van gecertificeerde biologische landbouw. De Cosmebio- en Ecocertlabels geven u de garanties op natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit.

Kaé Cosmetique heeft een opzienbarende productlijn voor de exclusieve huidverzorging. Kaé garandeert u een verzorgingslijn voor een gezonder en jonger uitziende huid.

Kaé Cosmetiqeu